Esquí i excursionsNATURALESA

Andorra té dos dominis esquiables formats per la unió de diverses estacions d'esquí, i un complex destinat a l'oci on es pot practicar esquí de fons. Durant l'estiu, les estacions ofereixen també la possibilitat de practicar activitats en contacte amb la natura.

Grandvalira

Grandvalira


Sorgida de la fusió del Pas de la Casa-Grau Roig i Soldeu-El Tarter, Grandvalira és el domini esquiable més gran dels Pirineus amb 193 km de pistes. Actualment té 6 accessos diferents a pistes al llarg de la Carretera General 2 en direcció a França, seguint el curs del riu Valira d'Orient.

  www.grandvalira.com
 

Vallnord


Sorgida de l'aliança entre les estacions d'esquí de Pal, Arinsal i Ordino-Arcalís l'any 2004-2005. Concretament es troba a les parròquies de la Massana i Ordino. Vallnord disposa de 1.149 hectàrees amb capacitat per a 48.210 persones per hora, en un total de 89 km repartits en 66 pistes: 7 pistes negres, 27 vermelles, 22 blaves, 10 verdes i 6 pistes d'eslàlom. Els sectors de Pal-Arinsal no tenen connexió directa amb el sector d'Ordino per circuit d'esquí ni per telecabina o telefèric, mentre que els dos primers estan units via telefèric.

  www.vallnord.com
360 extrem
Naturlandia

Naturlandia


Situat a la zona de La Rabassa, amb una cota màxima de 2160 m i una cota mínima de 1960 m. Té 15 km de pistes marcades, distribuïts en 5 pistes de diferent dificultat.

  www.nautrlandia.com
 

Excursiones


Andorra és el país dels Pirineus i ofereix per tant una infinitat de recorreguts de muntanya, per llacs i refugis. Demaneu informació a la nostra recepció o bé descarregueu els mapes.

  mapes
Excursiones